Results for Babysitter & Nanny 1 - 40 of 81
December 30, 2014
saya Pengasuh di rumah Presint 9 ,terbuka utk kemasukkan Seorg lagi Bayi brmula jan2015 .berumur dr 3bln shingga 3 thn .hubungi 012 367 3800 .jumlah bby yg diasuh skrg 5org 5bln-2thn.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
December 09, 2014
Saya menyediakan Transit untuk kanak2 berumur 5 tahun ke atas.Sekolah tadika 5&6 thn rm 200Sekolah rendah rm 150.Tempat terhad. Saya ambil tidak ramai.Mkn tgh hari dan minum petang disediakan.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
percint 11
 
 
November 25, 2014
Saya menyediakan Khidmat pengasuh bertempat Di presint 8, Putrajaya.Secara: Shift, Waktu pejabat, transit dan hujung mingguHubungi saya: 011-2354 7332
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 8, presint 8
 
 
November 21, 2014
Saya memerlukan pengasuh samada boleh tggal bersama atau menjaga di rumah di area presint 17 untuk bulan disember ini. Berminat boleh hubungi saya 0176802763 (fatimah)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
17RK1, Presint 17
 
 
November 16, 2014
Assalamualaikum..Saya Mencari pengasuh untuk bayi saya berumur 6 bulan pada Januari 2015. Lokasi sekitar Presint 5 atau yang berdekatan. Waktu dari jam 7pg hingga 5ptg.Bilangan bayi yg diasuh tak ramai. Memerlukan wanita yang sihat dan mempunyai sifat keibuan yg baik. Tarikh mula kerja, hujung bulan 12/2014...Bagi yang berminat, boleh hubungi saya 0123324595 - Idrus 
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Putrajaya, PRESINT 5
 
 
November 10, 2014
Sy menyediakan perkhidmatan pengasuh utk bayi dan kanak-kanak per day shj.Masa: 12/24jam.(siang/mlm)Harga: rm20 (siang) rm30 (malam) psesiPerkhidmatan yg dsediakan: makan  yg enak n bkhasiat.tempat bermain n tdo yg selesa Insyallah. .P/S: smoga ank2 ini sihat n hapy datas layanan yg dsediakan. ..amin..
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
PRESINT 5
 
 
October 27, 2014
Saya menyediakan khidmat pengasuh transit untuk anak2 berusia 6 tahun ke atas. Bermula 2015, berminat hubungi saya Izan
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 15
 
 
October 08, 2014
saya memerlukan pengasuh bagi bayi 2 bulan dari Januari 2015- Februari 2015.  Sesiapa yang berminat sila hubungi nina di 013-3287425
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 15, P5H 3/1
 
 
September 18, 2014
Salam. Saya perlukan pengasuh anak perempuan saya setahun 4 bulan. Bermula september hingga disember 2014 sahaja. Tempat: sama ada presint 9, 8, 14, 15, 17, 18Nak cari pengasuh yang jaga budak sikit je bawah 5 orang. Rumah yang selesa dan tak sempit. Baik hati dan penyayang, jaga macam anak sendiri.Kalau baik hati, call saya Iqbal 013-7846981. Terimas ya ;)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Jalan P14H, Presint 14
 
 
September 10, 2014
saya memerlukan pengasuh bagi bayi 2 bulan bagi bulan Januari 2015 - Februari 2015.  Pengasuh  yang sayang kan bayi dan anak-anak.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
3/1, Presint 15H
 
 
August 29, 2014
Salam. Saya memerlukan pengasuh untuk menjaga anak saya (2 bulan) area Presint 9, Putrajaya atau kawasan berhampiran dengannya. Saya bercadang untuk menghantar anak saya bermula Oktober 2014 ini. Sekiranya ada kekosongan, boleh hubungi saya untuk perbincangan lanjut. Terima kasih.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
fasa 7, Presint 9
 
 
August 20, 2014
Saya memerlukan pengasuh Utk baby saya 10bulan urgent utk bulan ogos2014..sila telefon/msg/watsup di 0102217750 ida
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Putrajaya, Putrajaya
 
 
August 13, 2014
Saya sedang mencari babysitter untuk anak lelaki saya, sekarang 5bulan (july2014), ingin mencari start August/September 2014, dengan kadar segera, sila hubungi saya 012-6403361.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Putrajaya
 
 
August 06, 2014
mencari pengasuh untuk bayi berumur 8 bulan mulai September 2014 di sekitar presint 5/putrajaya. Sila hubungi shamsiah 013-9467019
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
PRESINT 5
 
 
July 23, 2014
Saya memerlukan pengasuh utk baby saya urgent pd bulan ogos 2014..sila hubungi saya melalui telefon/msg/watsup di 0102217750 (ida)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
July 12, 2014
Home Day Care / Mengasuh di rumah- Saya menyediakan perkhidmatan mengasuh/menjaga bayi/kanak2 di rumah.- Menerima jagaan dari usia seawal 2 bulan.- Juga menerima jagaan harian.- Pengasuh/penjaga yg berpengalaman dan berkursus Kursus Asuhan PermataUntuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut sila hubungi (whatsapp @ call) saya di 016-632664
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Persint 9b, Persint 9
 
 
June 22, 2014
Assalamualaikum..Saya merupakan suri rumah sepenuh masa menyediakan perkhidmatan menjaga kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas dan juga Transit di rumah saya. Keadaan dan persekitaran yang selamat, selesa dan bersih. Lokasi di Desa Saujana, Sungai Merab, Bangi.Terhad untuk 5 orang sahajaSebarang pertanyaa boleh hubungi 0193012219 (Ana)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
June 14, 2014
salam.sy akan menyediakan khidmat pengasuh kanak-kanak di rumah bermula bulan Jun 2014.sy mempunyai pengalaman bekerja di taska dan mempunyai sijil KAAK.tempat adalah terhad.jika berminat call/sms/whatsapps sy rynie di no 0142623574.tq.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Jalan P11A, Presint 11
 
 
June 03, 2014
Saya memerlukan pengasuh untuk bayi yang berumur 3 bulan di area Presint 8 atau di dalam kawasan Putrajaya drngan kadar segera. Berminat hubungi saya di talian 013-2248784 (Adil) atau 013-7404696 (Rini).
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 8, presint 8
 
 
May 18, 2014
Sekiranya berminat utk mencari pengasuh budak boleh menghubungi saya ditalian : 017-675491- puan ieta.Berumur setahun ke atas sahaja.Area presint 14, 15, 165 days/weekTransit diterima jugaGovrmnt sector onlyBermula bulan 6, 2014
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
May 14, 2014
Salam..saya mencari pengasuh untuk anak saya..6 bulan pada bulan 8 2014. Nak hantar anak dalam bulan 8 selepas raya.harap ada yang sudi membantuterima kasihzue 0139019994
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
April 17, 2014
mencari pengasuh utk anak anda ?hubungi saya reyn 012 367 3800 ada pengalaman bekerja di taska ,dan skrg sudah mengasuh di rumah selama 10 bln .
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 9
 
 
April 14, 2014
  Tempat yang selesa dan selamat. Pekerjanya berkelulusan universiti dan berijazah.Memberi khidmat sepenuh masa kerana saya mempunyai 4 orang pekerja.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Jalan P9/10, Rumah teres di P9/10
 
 
March 13, 2014
Assalamualaikum.. Saya ingin mencari pengasuh yang penyayang dan menjaga anak seperti anak sendiri pada April 2014 di Presint 16, Putrajaya..anak saya berusia 5bulan. jika ada,boleh sms/call/wtsapp ke 0139322195(sarah)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 16
 
 
March 11, 2014
Assalamualaikum, Saya memerlukan pengasuh () / taska untuk menjaga anak lelaki berumur setahun. Mohon hubungi saya secepat mungkin di 012-2780422 (AIZA) Terima kasih
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
March 03, 2014
Saya sedia menerima khidmat pengasuh pada hujung minggu Di putrajaya iaitu pada hari Sabtu & Ahad untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas. Sesiapa yang berminat sila hubungi @ whattsapp Pn. Shiela 018-2664471. 
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 11, Putrajaya
 
 
February 13, 2014
Salaam dan selamat sejahtera, saya mencari pengasuh di kawasan presint 14, presint 15 atau presint 16 untuk anak saya lelaki berusia 1 tahun 5 bulan. dah boleh berjalan dan x cerewet makan. untuk kemasukan bulan feb. sila hubungi saya liana 0179866518.urgent!!! tq :)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
February 03, 2014
Salam saya menyediakan khidmat transit kepada kanak2 tadika dan sekolah rendah di Percint 11a putrajaya. Tempat adalah terhad hubungi segera.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
January 30, 2014
Salam saya menyediakan khidmat transit untuk kanak kanak tabika dan sekolah rendah di percint 11 bermula januari 2014. Tempat terhad, hubungi saya segera.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
January 13, 2014
Sedang mencari pengasuh untuk Hadif Rayyan berusia 9 bulan. Urgent utk bulan Sept/Okt 2013
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
January 07, 2014
Saya menawarkan perkhidmatan mengasuh kanak2 setahun ke atas di . Berminat sila hubungi saya.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
December 26, 2013
Saya ingin mencari tempat transit dan van bagi anak saya yang akan belajar di prasekolah di SK Presint 16(2)..mohon sesiapa yg ada memilik tempat transit dan kenderaan sekolah hubungi saya 0133091490 (ina).terima kasi
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
December 23, 2013
Assalamualaikum, Saya memerlukan untuk anak lelaki berusia 1 tahun lebih mulai bulan Januari 2014 di sekitar presint 17/16/18 .
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
December 20, 2013
SAYA SEDIA MENGASUH ANAK TUAN/PUAN BERMULA JANUARI 2014.KEUTAMAAN DIBERIKAN KEPADA ANAK2 YANG BERUMUR SETAHUN KE ATAS DAN IBUBAPA YANG BEKERJA MENGIKUT OFFICE HOUR.PENETAPAN BAYARAN SEBANYAK RM280.00 SEORANG.PENJAGAAN TERHAD KEPADA EMPAT ORANG SAHAJA.TUAN/PUAN YANG SUDI MELTAKKAN ANAK DIBAWAH JAGAAN SAYA BOLEH SMS ATAU HUBUNGI SAYA..AIN 0175859074
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
PRESINT 18, presint 18
 
 
December 18, 2013
Perkhidmatan servis aircond Arin
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
December 06, 2013
Hi.. Pengasuh bayi 11 bulan diperlukan  secepat mungkin..  RM300 jika jaga bayi.. rm600 jika tinggal bersama.. terbuka kepada warga asing/ tempatan.. tq
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
fasa 7, Presint 9
 
 
November 25, 2013
Assalamualaikum, Saya ingin mendapatkan pengasuh bagi anak saya berumur lingkungan 11 bulan mulai 1 November 2013. Saya hanya ingin mencari pengasuh beragama Islam yang tinggal di sahaja.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
November 20, 2013
saya memerlukan khidmat pengasuh dengan segera untuk anak saya berumur 11 bulan..3 minggu sekali, dari jam 2 petang hingga 10 malam..samada saya hantar ke rumah anda atau anda ke rumah saya..sila hubungi saya 019-3057166...terima kasih..
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
November 18, 2013
Saya memerlukan pengasuh berada di area presint 8 atau berdekatan untuk anak saya yg berumur 3 bulan pada bulan nov 2013. Sekiranya berminat sila hubungi saya : ira 0132795960
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 10.1258859634 seconds