Results for Services 1 - 40 of 166
Lori Sewa Murah Bajet 24 Jam
May 05, 2015
POS BARANG TUMPANG SEMENAJUNG MALAYSIANak hantar barang tapi tak ada lori……..Disini kami boleh bantu anda….Kami Ambil Depan Rumah Hantar Depan Rumah….. Perkhidmatan kami merangkumi- Pindah pejabat,Pindah kilangPindah Rumah,Barang2 Pelajar Universiti/Kolej- Pindah barang-barang Expo Atau Event,barang-barang Construction- Penghantaran barang-barang kilang- Packing dan wrapping barang pindah- Motosikal- Dan lain-lain lagi perkhidmatan kami- Barang Tumpang/Pos Barang- Penghantaran Kesemua Tempat Yang Anda Kehendaki- Berminta Boleh Call Terus.- Harga Boleh ...
  • Event Services in Putrajaya
 
Putrajaya, Putrajaya
 
 
Putrajaya Air Conditioning Service
March 18, 2015
We are 100% Bumiputera company and We are specialized in electrical appliances installation and maintenance. Our main areas are Putrajaya, Puchong, Seri Kembangan, Bangi, Semenyih, Sepang,Kajang & Nilai. We hired an experienced and skilled to support the team and give you an excellent services.Call/SMS for free quote & consultation+60189590616/+60104364964tgttopservice@gmail.comhttps://www.facebook.com/PutrajayaTopservicehttps://twitter.com/tgttopservice
  • Repair in Putrajaya
 
Jalan diplomatik 2, Presint 15
 
 
December 30, 2014
saya Pengasuh di rumah Presint 9 ,terbuka utk kemasukkan seorg lagi bayi brmula jan2015 .berumur dr 3bln shingga 3 thn .hubungi 012 367 3800 .jumlah bby yg diasuh skrg 5org 5bln-2thn.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
December 09, 2014
Saya menyediakan transit untuk kanak2 berumur 5 tahun ke atas.Sekolah tadika 5&6 thn rm 200Sekolah rendah rm 150.Tempat terhad. Saya ambil tidak ramai.Mkn tgh hari dan minum petang disediakan.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
percint 11
 
 
November 25, 2014
Saya menyediakan Khidmat pengasuh bertempat Di presint 8, Putrajaya.Secara: Shift, Waktu pejabat, transit dan hujung mingguHubungi saya: 011-2354 7332
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 8, presint 8
 
 
November 21, 2014
Saya memerlukan pengasuh samada boleh tggal bersama atau menjaga di rumah di area presint 17 untuk bulan disember ini. Berminat boleh hubungi saya 0176802763 (fatimah)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
17RK1, Presint 17
 
 
November 16, 2014
Assalamualaikum..Saya mencari Pengasuh untuk bayi saya berumur 6 bulan pada Januari 2015. Lokasi sekitar Presint 5 atau yang berdekatan. Waktu dari jam 7pg hingga 5ptg.Bilangan bayi yg diasuh tak ramai. Memerlukan wanita yang sihat dan mempunyai sifat keibuan yg baik. Tarikh mula kerja, hujung bulan 12/2014...Bagi yang berminat, boleh hubungi saya 0123324595 - Idrus 
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Putrajaya, PRESINT 5
 
 
November 10, 2014
Sy menyediakan perkhidmatan pengasuh utk bayi dan kanak-kanak per day shj.Masa: 12/24jam.(siang/mlm)Harga: rm20 (siang) rm30 (malam) psesiPerkhidmatan yg dsediakan: makan  yg enak n bkhasiat.tempat bermain n tdo yg selesa Insyallah. .P/S: smoga ank2 ini sihat n hapy datas layanan yg dsediakan. ..amin..
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
PRESINT 5
 
 
October 27, 2014
Saya menyediakan khidmat pengasuh transit untuk anak2 berusia 6 tahun ke atas. Bermula 2015, berminat hubungi saya Izan
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 15
 
 
October 08, 2014
saya memerlukan pengasuh bagi bayi 2 bulan dari Januari 2015- Februari 2015.  Sesiapa yang berminat sila hubungi nina di 013-3287425
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 15, P5H 3/1
 
 
WE OFFER LOAN @ 3% INTEREST RATE, APPLY NOW
October 07, 2014
LOAN SERVICE private,registered, trusted and reliable Money lender. I am fully certified. I have loans to lend out to interested individuals and private firms,Within the range of 5000 to 1000,000.00 CONTACT US royalgrandloanfirm@gmail.com
  • Other Services in Putrajaya
 
Putrajaya, Putrajaya
 
 
October 07, 2014
LOAN SERVICE private,registered, trusted and reliable Money lender. I am fully certified. I have loans to lend out to interested individuals and private firms,Within the range of 5000 to 1000,000.00 CONTACT US royalgrandloanfirm@gmail.com
  • Other Services in Putrajaya
 
Putrajaya, Putrajaya
 
 
September 18, 2014
Salam. Saya perlukan pengasuh anak perempuan saya setahun 4 bulan. Bermula september hingga disember 2014 sahaja. Tempat: sama ada presint 9, 8, 14, 15, 17, 18Nak cari pengasuh yang jaga budak sikit je bawah 5 orang. Rumah yang selesa dan tak sempit. Baik hati dan penyayang, jaga macam anak sendiri.Kalau baik hati, call saya Iqbal 013-7846981. Terimas ya ;)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Jalan P14H, Presint 14
 
 
September 10, 2014
saya memerlukan pengasuh bagi bayi 2 bulan bagi bulan Januari 2015 - Februari 2015.  Pengasuh  yang sayang kan bayi dan anak-anak.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
3/1, Presint 15H
 
 
August 29, 2014
Salam. Saya memerlukan pengasuh untuk menjaga anak saya (2 bulan) area Presint 9, Putrajaya atau kawasan berhampiran dengannya. Saya bercadang untuk menghantar anak saya bermula Oktober 2014 ini. Sekiranya ada kekosongan, boleh hubungi saya untuk perbincangan lanjut. Terima kasih.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
fasa 7, Presint 9
 
 
August 20, 2014
Saya memerlukan pengasuh Utk baby saya 10bulan urgent utk bulan ogos2014..sila telefon/msg/watsup di 0102217750 ida
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Putrajaya, Putrajaya
 
 
August 13, 2014
Saya sedang mencari babysitter untuk anak lelaki saya, sekarang 5bulan (july2014), ingin mencari start August/September 2014, dengan kadar segera, sila hubungi saya 012-6403361.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Putrajaya
 
 
August 09, 2014
Obtaining a loan has become a challenging financial decision to make due to the challenges it entails especially when you have to consider the high collateral demanded by financial organisations offering to help or the high percentage interest when you thinking of paying back. Are you as such? the good news is we are now offering all kinds of loans today at 3% interest with no collateral and easy approval. Our loan varies from 1000 to 1,000,000,000,000 euro and it is safe and secured. you can contact us today at collinspay@outlook.com for information on how to apply and be rest assured you will ...
  • Other Services in Putrajaya
 
 
 
Business or personal loans here
August 06, 2014
Apply for a loan now to get funding within the next 5 working days. We offer loans from 5,000 euro to 10 million euro at an Interest rate of 4%. We are a registered and approved firm. Contact us today to get the loan you seek zydrunasjasinskas111@gmail.com.Sincerely,Zydrunas Jasinskas
  • Other Services in Putrajaya
 
147 Aveneu, westlake
 
 
August 06, 2014
mencari pengasuh untuk bayi berumur 8 bulan mulai September 2014 di sekitar presint 5/putrajaya. Sila hubungi shamsiah 013-9467019
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
PRESINT 5
 
 
July 23, 2014
Saya memerlukan pengasuh utk baby saya urgent pd bulan ogos 2014..sila hubungi saya melalui telefon/msg/watsup di 0102217750 (ida)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
July 16, 2014
Sesiapa berminat untuk Sewa bilik 1 hari atau lebih boleh talipon Pn. Rafiah  terutama datang kursus Di putrajaya sewa harian. Transport disediakan untuk tempat berkursus. Atau ingin melancong di Putrajaya. Bilik berhawa dingin dan lengkap.
  • Other Services in Putrajaya
 
Presint 9,, 45, Jalan P9B/10,
 
 
July 16, 2014
Saya Rafiah ingin menyewakan sebuah bilik yang dilengkapi kemudahan yang di sediakan. Sesiapa yang datang berkursus atau seminar dalam jangka masa pendek serta sesiapa yang ingin melancong di Putrajaya. Sila hubungi saya 018-9766383 dan 03-82130260 (Rumah).
  • Other Services in Putrajaya
 
Presint 9, No.45 Jalan P9B/10
 
 
July 12, 2014
Home Day Care / Mengasuh di rumah- Saya menyediakan perkhidmatan mengasuh/menjaga bayi/kanak2 di rumah.- Menerima jagaan dari usia seawal 2 bulan.- Juga menerima jagaan harian.- Pengasuh/penjaga yg berpengalaman dan berkursus Kursus Asuhan PermataUntuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut sila hubungi (whatsapp @ call) saya di 016-632664
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Persint 9b, Persint 9
 
 
June 22, 2014
Assalamualaikum..Saya merupakan suri rumah sepenuh masa menyediakan perkhidmatan menjaga kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas dan juga Transit di rumah saya. Keadaan dan persekitaran yang selamat, selesa dan bersih. Lokasi di Desa Saujana, Sungai Merab, Bangi.Terhad untuk 5 orang sahajaSebarang pertanyaa boleh hubungi 0193012219 (Ana)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
June 14, 2014
salam.sy akan menyediakan khidmat pengasuh kanak-kanak di rumah bermula bulan Jun 2014.sy mempunyai pengalaman bekerja di taska dan mempunyai sijil KAAK.tempat adalah terhad.jika berminat call/sms/whatsapps sy rynie di no 0142623574.tq.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Jalan P11A, Presint 11
 
 
June 03, 2014
Saya memerlukan pengasuh untuk bayi yang berumur 3 bulan di area Presint 8 atau di dalam kawasan Putrajaya drngan kadar segera. Berminat hubungi saya di talian 013-2248784 (Adil) atau 013-7404696 (Rini).
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 8, presint 8
 
 
May 18, 2014
Sekiranya berminat utk mencari pengasuh budak boleh menghubungi saya ditalian : 017-675491- puan ieta.Berumur setahun ke atas sahaja.Area presint 14, 15, 165 days/weekTransit diterima jugaGovrmnt sector onlyBermula bulan 6, 2014
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
May 14, 2014
Salam..saya mencari pengasuh untuk anak saya..6 bulan pada bulan 8 2014. Nak hantar anak dalam bulan 8 selepas raya.harap ada yang sudi membantuterima kasihzue 0139019994
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
April 17, 2014
mencari pengasuh utk anak anda ?hubungi saya reyn 012 367 3800 ada pengalaman bekerja di taska ,dan skrg sudah mengasuh di rumah selama 10 bln .
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 9
 
 
April 14, 2014
  Tempat yang selesa dan selamat. Pekerjanya berkelulusan universiti dan berijazah.Memberi khidmat sepenuh masa kerana saya mempunyai 4 orang pekerja.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Jalan P9/10, Rumah teres di P9/10
 
 
March 13, 2014
Assalamualaikum.. Saya ingin mencari pengasuh yang penyayang dan menjaga anak seperti anak sendiri pada April 2014 di Presint 16, Putrajaya..anak saya berusia 5bulan. jika ada,boleh sms/call/wtsapp ke 0139322195(sarah)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 16
 
 
March 11, 2014
Assalamualaikum, Saya memerlukan pengasuh () / taska untuk menjaga anak lelaki berumur setahun. Mohon hubungi saya secepat mungkin di 012-2780422 (AIZA) Terima kasih
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
March 07, 2014
Kami adalah sebuah butik yang menerima tempahan jahitan pakaian wanita dan langsir.Kami kini sedang mengadakan promosi pembukaan kedai bermula Feb 2014. 50 Pelanggan pertama akan menerima diskaun 10% keatas tempahan pakaian dibutik kami. Turut menerima alteration & jahit tepi dengan harga yang murah. Untuk keterangan lanjut: Sila hubungi  - 017-6256693/79 (azura)
  • Other Services in Putrajaya
 
 
 
March 07, 2014
Kami adalah sebuah butik yang menerima tempahan jahitan pakaian wanita dan langsir.Kami kini sedang mengadakan promosi pembukaan kedai bermula Feb 2014. 50 Pelanggan pertama akan menerima diskaun 10% keatas tempahan pakaian dibutik kami. Turut menerima alteration & jahit tepi dengan harga yang murah. Untuk keterangan lanjut: Sila hubungi  - 017-6256693/79 (azura)
  • Other Services in Putrajaya
 
 
 
March 03, 2014
Saya sedia menerima khidmat pengasuh pada hujung minggu di Putrajaya iaitu pada hari Sabtu & Ahad untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas. Sesiapa yang berminat sila hubungi @ whattsapp Pn. Shiela 018-2664471. 
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
Presint 11, Putrajaya
 
 
February 13, 2014
Salaam dan selamat sejahtera, saya mencari pengasuh di kawasan presint 14, presint 15 atau presint 16 untuk anak saya lelaki berusia 1 tahun 5 bulan. dah boleh berjalan dan x cerewet makan. untuk kemasukan bulan feb. sila hubungi saya liana 0179866518.urgent!!! tq :)
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
February 03, 2014
Salam saya menyediakan khidmat transit kepada kanak2 tadika dan sekolah rendah Di percint 11a putrajaya. Tempat adalah terhad hubungi segera.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
January 31, 2014
Perkhidmatan Yang Kami Sediakan.. ** Format PC / Laptop (Windows XP / Windows 7) ** Membaiki LCD/LED Notebook (No Display) ** Menukar LCD / LED Notebook Panel** Upgrade PC / Notebook Kami memberikan harga yang berpatutan untuk pelangan kami. # Ambil dan hantar secara PERCUMA di kawasan . # Tambahan RM10 dikenakan untuk perkhidmatan ambil dan hantar di luar putrajaya. # Tiada caj dikenakan jika kami tidak dapat membaik pulih PC/Laptop anda. Waktu OperasiIsnin - Jumaat    : Jam 6.00 ptg - 10.00 Mlm.Sabtu, Ahad & cuti umum : Jam 9.00 pg  - 10.00 Mlm. Pakej Format PC/Laptop ...
  • Computer in Putrajaya
 
 
 
January 30, 2014
Salam saya menyediakan khidmat transit untuk kanak kanak tabika dan sekolah rendah di percint 11 bermula januari 2014. Tempat terhad, hubungi saya segera.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 17.7896590233 seconds